« Bojkotta Stureplan | Startsidan | Näthataren Jonas Gifting »

31 maj 2007

Datorn fungerar igen, hoppas jag :-)

Nu har datorn återvänt, men inte utan strul. Första gången då fanns det ingen kräm i den, så de fick komma och åtgärda det. I morse upptäckte jag att de kopplat ur kortläsarna och ett nytt återbesök. Ja, visst har datorn strulat, men jag ska inte klaga på servicen :-). Jag har inte orkat installera om alla program eller föra över filer, det får bli när jag har lust. Just nu har jag inte lust med något :(, i alla fall när det gäller datorer.

Nä, det får bli en bra bok istället.

Läkarbesöket avklarat, lungröntgen och en hel massa prover har tagits och remiss är skriven till en kardiolog. Betablockerare och Trombyl, något som ska förhindra att blodplättar blir plättar :-) ska jag käka från och med nu. Det känns verkligen som om jag hamnat på ålderns halva av livets spelplan.

Men jag kommer igen...

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 31, 2007 03:50 EM

Kommentarer

Kul att datorn funkar igen. Ha ett jättebra 2008!

Skrivet av: Klasse audionomerna datum: januari 8, 2008 10:18 EM

Jonas Gifting - nu får du ta mig fan ge dig.

Du vet inte ett dugg om mig och ändå slänger du ur dig giftiga kommentarer. Är du en av de där näthatarna som bara törs vara elaka bakom tangentbordet men i verkligheten är rena mesar?

Jag är inte ens sjukskriven - jag jobbar på som vanligt - bara jag tar det lugnt så fungerar det. Så bekymra dig inte om att du behöver betala skatt å mina vägnar.

Dessutom är det djävligt lågt att skriva som du gör riktat till en person som precis fått reda på att hjärtat inte fungerar som det ska. Lyteskomik är inte roligt.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 1, 2007 01:14 EM

Jag undrar vad folk fascineras av i Annica Tigers blogg? Är det sjukdomsbeskrivningarna? Eller är det Annicas tjurskalliga hyllande av den introverta socialismen som vi alla vet är väl beprövad och totalt misslyckad? Jag tror de flesta som besöker bloggen ser det som att besöka någon släkting vid sjukbädden med blommor och choklad. Man vet aldrig när det blir den sista?

Är Annica Tiger månne de sjukskrivnas bloggdrottning? Du tjänar bra för att vara sjukskriven, Annica. Ungefär lika mycket som merparten av Sveriges egenföretagare tjänar på att jobba 140 timmar i veckan för att få ihop.

Är det ett rättvist samhälle? Och du tror att ni sjukskrivna är de nya "statarna"? Vakna, tanten.

Men vad gör jag här då egentligen? Hmmm, något drog mig hit...kanske var det lukten av självförnekelse och bitterhet...och jag som inte har några blommor med mig...

Skrivet av: Jonas Gifting datum: juni 1, 2007 11:44 FM

Nej, jag har bara tagit två tabletter, pulsen har gått ned men den slår fortfarande lite som den vill. Men bara den slår så är jag glad :).

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 1, 2007 11:15 FM

Var det inte det jag sa? När doktorn börjar surra om att "det hör till åldern" ja då vet man att man inte har långt kvar... :)

"remiss är skriven till en kardiolog. Betablockerare och Trombyl, något som ska förhindra att blodplättar blir plättar :-)"

Det låter rimligt. Har du märkt ngn effekt av betablockeraren än då? Det brukar röra sig om rätt så "potenta" mediciner som får hjärtslagen att anpassa sig efter stadigare rytm.

Skrivet av: Jinge datum: maj 31, 2007 06:21 EM

Undra på att du känt dig vissen. Hoppas att du får god och snabb vård och att du får ordentlig information.

Krya på dig och kryp upp i skönaste fåtöljen med en riktigt bra bok och en rykande het och god kopp té. Det brukar kännas bättre då.

Skrivet av: Brittis datum: maj 31, 2007 04:47 EM