« september 28, 2007 | Startsidan | oktober 7, 2007 »

5 oktober 2007

Betraktelser ur vardagen

Just nu är alla dagar en radda vardagar i väntan på läkarbesöket med stort L i slutet av oktober. Väntan gör mig vansinnig, men det är inte mycket att göra åt. Det är bara att fortsätta jobba, sova och äta i väntan på besked, mer än så mäktar jag inte med. Det jag är rädd för är att jag kommer att anses vara för gammal att kosta på en dyr behandling. Men jag har många aktiva år kvar, i alla fall i mina ögon. Sedan finns risken att det ingen behandling finns, det beror så på provsvaren. Alla varianter av min sjukdom går inte att behandla har jag förstått.

När jag gick till lilla mataffären för att köpa Red Bull för att vakna till (bara det inte ger mig vingar på fel sätt, tänker på de dödsfall som inträffat) så råkade jag kika in genom grannens fönster i huset mittemot. Han får skylla sig själv, för han hade inte dragit ned persiennerna och min syn på långt håll är det inget fel på. Porrsurfning mitt på blanka eftermiddagen, nu har han väl kåtat upp sig för nyss drog han för persiennerna :-). Lite småtragiskt. Ensamhet är ett gissel. Men det är inte mycket bättre med ensamhet i en tvåsamhet.

Jag bloggar inte så mycket nuförtiden, men jag torrbloggar istället. Det vill säga jag har tankar och funderingar, men jag sätter dem inte på pränt. Jag tänker att detta skulle kunna vara intressant att skriva om, men det stannar vid tanken. Jag hinner inte se på nyheterna lika ofta, men jag försöker hänga med så gott jag kan. Det är stora saker som hänt och händer just nu, Burma och Korea inte minst sagt.

BTW - så har datorn börjat krångla igen. Det blir blåskärm efter c.a en timme, det är väl någon komponent som blir överhettad? Får datorn vila sedan i ett par timmar så går det att sparka igång den igen, ofta via F8. Men jag har blivit utlovad en ny dator av företaget jag köpte datorn av, men det tror jag på först när den står här hemma. Jag misstänker att det är moderkortet eller biosen för när det krånglar säger datorn att det inte finns någon hårddisk installerad, diskläsarfel - tryck CTRL - ALT - DEL för omstart och så hamnar man i en oändlig loop. Då är det bara att stänga av datorn och vänta. Jag har kört CHKDSK på hårddisken och det finns inga fel på hårddisken?

// Annica Tiger

Annica Tiger 5:07 EM | Google