« Sanningen som överträffar dikten | Startsidan | Valborgsfirandet »

29 april 2008

Blandat svammel :-)

Häromsistens blev det 27 timmar utan sömn, det kändes. Nu ska det bli en re-run. Det kommer att kännas. Men sånt är livet. Påsarna under ögonen lär jag aldrig få bort :). Ända har jag köpt en kräm från Clinique som ska ta port påsarna. Dyr som attan - i alla fall i mina ögon för jag köper i normala fall aldrig smink eller skönhetsprodukter.

Jag förbannar min morgonpigghet. Varför i hela friden är min biologiska klocka ställd på att vakna 04.00? Det spelar ingen roll när jag lägger mig, klockan inombords funkar som smort - även om det är oönskat.

I dag har det varit rena rama sommaren. Härligt väder. Inget väder att sova inne i precis. Jag har fått svårt att sova på dagarna numera, så jag har begärt att få mest dagjobb, men som ny är det svårt att tacka nej när det kommer akutvakanser även på nätterna.

Jag var hemma hos B i dag. Jag insåg att B. har alldeles för många tuppar. Eller vi rättare sagt. Vi har ju fortfarande kåken ihop, fast jag inte bor där längre. Jag kan inte kräva en bodelning, kåken är hans allt. Ja, jag är för snäll, men pengar är inte allt här i livet. Säger jag som har en påtaglig brist på pengar just nu. Det beror på en viss orsak, allt för många resor till Tunisien. Men vad gör man? Sahara lockar, och inte bara Sahara ;).

Så lite annonser!!!

Någon som vill ha en eller flera vackra faverolle-tupp/ar? Bortskänkes och vi kör hem dem om det är i Stockholm med omnejd.

När jag ändå håller på att prångla (även om det nu är gratis) så kan jag passa på att kolla om någon som bor norr om stan skulle vilja byta till en tvåa söder om stan? Allt av intresse, bara hyran är rimlig. Jag är trött på att åka bil tvärsöver stan på grund av att det är svårt att åka kommunalt med de arbetstider jag har.

Min mailadress står högst upp till höger på bloggens startsida.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 29, 2008 7:13 EM