« Rena rama julafton | Startsidan | Khaled Hosseini - missa inte hans böcker »

6 juli 2008

Morot som partisymbol?

Morot som symbol för moderaterna? Skulle det vara ett sätt att dölja deras piskpolitik, som drabbar fler och fler? Jag håller nog inte med om att moderaterna för en morotspolitik. Vilka morötter har de serverat det svenska folket under sin mandatperiod? Mitt förslag är att de, om de nu ska ändra partisymbol, kanske bör välja en piska eller något liknande, som verkligen speglar deras politik.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 6, 2008 03:03 FM

Kommentarer

"Vi svenskar är så oerhört bortskämda med ett bidragssystem som är idiotiskt. För vissa är det verkligen bra men 2/3-delar utnyttjar situationen."

2/3 delar säger du. Källhänvisning tack!

"Sjukvården i Sverige tycker jag är usel. Så dom kan gärna minska pengarna till det och ge mig som privatperson mer pengar så söker jag upp vård istället när jag behöver det av utvald specialist som bryr sig och verkligen fattar att jag kommit dit för att det inte är bra."

Som bryr sig? De bryr sig för att du betalar dem. Har du otur kan du enkelt bli pålurad en massa undersökningar du inte behöver och vips så har du förlorat mer pengar än du behövt göra.
Dessutom känner jag inte igen bilden av svensk sjukvård som du målar upp.

Skrivet av: Benny datum: augusti 16, 2008 10:47 EM

Vem ska ta yogalektioner? De som har kotproblem eller borrellia som satt sig i ryggen? Förstår inte riktigt ditt inlägg. Dessutom verkar det som om dy syftar på att jag skulle ha problem med ryggen......jag som antagligen jobbar fler timmar varje vecka än vad du gör och därmed betalar mer i skatt. Vilket jag med glädje gör om nu skattepengarna går dit de ska, sjukvård till dem som är sjuk och inte till morötter som inte botar eller yogalektioner :).

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: augusti 8, 2008 04:32 FM

Jadu! Att moderaterna skulle föra en politik som piskar oss tror jag inte. Den gynnar oss men tror att dina ord mer handlar om att vara en dålig förlorare. En person som klagar på mycket ryggsmärtor och bara tänker på hur man ska få bidrag från försäkringskassan är i mina ögon personer som piskar min ekonomi eller min tillvaro mer. Tycker att en morot passar dom ypperligt.

Appropå FK och ryggsmärtor så skulle det vara det sista jag tänkte på och istället lösa själva problemt till ryggbesvären. Viktfördelning mellan fötterna, vikten alltid fördelad på tre punkter på foten. Häl, lilltå och stortå. Ta yogalektioner så kanske det blir bättre.

Vi svenskar är så oerhört bortskämda med ett bidragssystem som är idiotiskt. För vissa är det verkligen bra men 2/3-delar utnyttjar situationen.

Sjukvården i Sverige tycker jag är usel. Så dom kan gärna minska pengarna till det och ge mig som privatperson mer pengar så söker jag upp vård istället när jag behöver det av utvald specialist som bryr sig och verkligen fattar att jag kommit dit för att det inte är bra.

Idag sitter folk för att umgås på lokala mottagningar runt om i landet för att undersöka knölar på deras höfter som sedan visar sig vara just höftbenet.

Om det kostar lite mer så drar man sig längre för att kolla saker som är oväsentligt så kommer istälet dom personer som verkligen behöver läkarhjälp få den hjälp som dom så väl behöver.

Gör ett antagande att du röstar på Vänsterpartiet och då har jag bara ögnat på 2-3 st inlägg du skrivit.

Vi behöver morötter för att utvecklas, men det är många som är för lata för att förstå det.

MVH Sandra

Skrivet av: Sandra datum: augusti 7, 2008 09:09 EM

Fått nog ? Räcker det, liksom ?

Kolla in Folkrörelsepartiet:

http://www.folkrorelsepartiet.org/Partiprogram.htm

Skrivet av: Anonym datum: juli 21, 2008 03:23 FM

OBS: Detta anser jag vara viktigt så var gärna behjälplig och spred denna skandal. I Sverige borde inte journalister tystas då dom skriver om verkligheten.

http://hygienkonsult.blogspot.com/2008/07/dagens-mail.html

Tack på förhand // Spanarn

Skrivet av: Spanarn datum: juli 6, 2008 07:19 EM

DS..deras motto borde lyda:

Ta så mycket som möjligt från de som redan är fattiga och ge så mycket som möjligt till de som redan är rika!

Skrivet av: Bondförnuft datum: juli 6, 2008 12:28 EM

Ja, delar moderaterna ut morötter..då kan man vara 100% säker på att det i första hand sker för deras egen vinnings skull!

Skrivet av: Bondförnuft datum: juli 6, 2008 12:22 EM

Skriv en kommentar






Kom ihåg mig?