« Mikrobloggar | Startsidan | Epo »

30 januari 2009

Expert, men ändå inte...

Inget alternativ för dem som stänger av html.

Snyggt! Inte ens en länk till mailets innehåll på nätet. Jag har själv jobbat med att utveckla just en sådan applikation (inget jag är stolt över) som underlättar för företag, föreningar och andra, kanske mindre seriösa aktörer, att skicka massmail á la masse. Men i den applikation jag jobbade med var kravet att mailet skulle innehålla en länk till mailets innehåll någonstans på Internet för alla dem som stängt av html i sin mailklient. Det jobbades mycket hårt för att få det att fungera och lösningen finns, men inte ens de företag som jobbar med detta verkar bry sig.

Många likt mig kör bara textbaserade mail, html-mail är i mina ögon ett otyg. Visst missar jag alla tingeltangelmail med små rosor och smileys, men det är å andra sidan inget jag saknar. Jag behöver inte oroa mig för ful-länkar som leder mig någon helt annanstans än vad länken antyder eller virus.

Nu har jag sänt ett mail till företaget i fråga och avböjt mig fler utskick, som ju alltid bara är tomma mail utan innehåll. Hoppas de fattar piken. Jag har på bilden maskat min privata mailadress.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 30, 2009 02:25 EM

Kommentarer

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?