« Oj! | Startsidan | Usel marknadsföring »

29 maj 2009

Stockholm Marathon

Jag bävar inför morgondagen, Stockholm Marathon och att köra bil i Stockholm och försöka sköta sitt jobb som vanligt verkar lite svårt när jag ser vilka gator som kommer att stängas av Men skam den som ger sig. Har jag otur blir jag instängd och lär inte komma hem före Stockholm Marathon är slut.

Annars lunkar livet på som vanligt. Eller rättare sagt inte alls som vanligt. Livet är en enda stor härlig karusell just nu. Jag hänger inte med, men har roligt som attan. Snart stannar kanske karusellen, men den dagen den sorgen. Inget att ta ut i förskott, men jag vill att att det ska vara för evigt.

Cellgifterna får vänta till i höst. Nu har jag fått ett annat problem på halsen eller rättare sagt i halsen, om jag inte minns fel ligger sköldkörteln däromkring? Ska till Karolinska sjukhuset för att kolla upp proverna som påvisar att systemet inte riktigt fungerar. Undra sa flundra om det inte var förra cellgiftskuren som stökade till det hela?

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 29, 2009 07:28 EM

Kommentarer

Ha det så bra i ökenland ;). Jag lär inte komma dit förrän i december inför den stora högtiden där.

Tack för att ni orkar bry er Sara och Brittis - det värmer.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: maj 31, 2009 09:53 FM

..håller tummar och tår, drar till ökenland den 10:e..

Skrivet av: Sousseannika datum: maj 30, 2009 06:42 EM

Phu, äntligen! Jag har kastat en blick på din blogg varje dag och blivit mer och mer orolig. Tänk - jag har aldrig träffat dig men ändå engagerar jag mig i ditt öde. Jag håller tummarna för dig.

Skrivet av: Brittis datum: maj 30, 2009 01:23 FM

Skönt att höra från dig :)

Skrivet av: sara datum: maj 29, 2009 08:35 EM

Skriv en kommentar






Kom ihåg mig?