« Små funderingar | Startsidan | Cigg framför mat? »

24 september 2009

Brott ska inte löna sig

Spektakulär....
som väcker uppseende eller sensation
jfr uppseendeväckande, sensationell, iögonfallande;
allt det ~a som en reporter måste syssla med;
en ~ insats; spionens ~a rymning

Jag vet inte om jag tycker att rånarnas eller polisens insats var spektakulär. Tvärtom är det bara djupt tragiskt att ett sådant här rån kan genomföras. Polisen framstår som hämtad ur... ja, kanske serien Kalle Anka jag skriver om nedan.

Har de haft tips om att ett rån var på G har de sannerligen agerat klantigt. Min gamla arbetsplats, jag har inget minne av att det skulle ha varit så oskyddat som det nu har visat sig vara att jobba där. Mina tankar går till mina gamla kollegor, framförallt nu när det pratas om insiderjobb med mera.

Många verkar vara imponerade av detta rån. Jag är inte det. Jag hoppas att de åker dit så fort som möjligt, samt att pengarna hittas. För brott ska inte löna sig.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 24, 2009 06:48 EM

Kommentarer

Tur att du inte jobbade Katarina. Jag har tänkt på er som är kvar sedan min tid. Jag hoppas alla mår bra. Det måste varit en hemsk upplevelse.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: september 26, 2009 06:58 EM

Håller med dig Annica!
Å är ruskigt glad att jag vart sjukskriven annars hade jag jobbat den natten..

Efter att ha pratat med 4 kollegor som var med så kommer jag ALDRIG någonsin betala för vare sig Aftonbladet eller Expressen igen. Fattar inte att det får kallas journalistik då det inte är mycket som stämmer av det som vi kan läsa där. :(
S K R Ä M M A N D E

Å polisen ja de hade ju fullt upp med att tejpa upp plastband på alla lykstolpar det ser man ju på alla amatörfilmer..medans rånarna tar det de vill ha..

Skrivet av: Katarina datum: september 26, 2009 03:48 EM

Nog har polisen pinkat in sina revir ordentligt. Syns i Dalarna. Den 34-åring som sitter häktad för mord på sin sambo. Verkar vara en verklig villervalla från polisen. När han anmälde att hon var försvunnen fick han till svar att ringa sjukhuset. Här gör Kling o Klang sina stordåd. Svensk polis är ett skämt.

Skrivet av: Claes datum: september 25, 2009 06:28 EM

Skönt att se att du bloggar lite igen:-) Angående ditt inlägg så håller jag med. Spektakulärt är väl knappast rätt ord att använda i sammanhanget. Jag är och kommer aldrig att bli imponerad av svenska polisväsendet. Kram

Skrivet av: Tigermamman datum: september 25, 2009 10:39 FM

Det här rånet avslöjar verkligen polisens dåliga organisation och ineffektivitet. Månne felet ligger i uppdelningen av polisdistrikt där varje distrikt ordentligt pinkar in sina revir. Samarbete tycks i alla fall inte existera.

Skrivet av: Brittis datum: september 24, 2009 10:22 EM

Skriv en kommentar






Kom ihåg mig?