« RUT och ROT | Startsidan | Se upp därute »

4 mars 2010

Facebook

http://www.facebook.com
Alla pratar om Facebook.
Vilken nytta har Facebook?
Har varit med i många
community under årens lopp,
men många var ju bara en slags
tävling för att se hur många
vänner det gick att "adda".

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 4, 2010 12:07 EM

Kommentarer

(",) Hej Annica !


Först och främst vill jag tacka för din utomordentliga HTML-guide som jag följt i mång år. Jag har varit aktiv på nätet sedan 1994 och varit inne på dina sidor och letat koder/script flertalet gånger samt även rekommenderat din sida och länkat den till flertalet bekanta. :)

Sedan vill jag nämna att jag varit facebookmotståndare fram tills för några dagar sedan. Personligen så tror jag inte att jag enbart skulle ha skaffat fb om jag inte hade ett massivt kommunikationsnät via mina andra sidor som jag driver. Men fb är ett mkt bra komplement. Och hur många vänenr jag har där bryr jag mig eg. inte i efetrsom jag har 95% av dem på andra forum lr på msn. Jag skaffade fb för marknadsföring av mitt senaste projekt. Men ska inte spamma din gästbok med smygreklam.

Kan du mejla till mig på den mejladress jag uppgivit, lr skriva din mejladress i min blogg i ngn kommentar är du snäll ? Jag skulle vilja dela en (för mig privat) sak med dig som jag inte vill nämna här.


//Kram från Patrik.

Skrivet av: KÄNSLOBLOGGEN - av Patrik PH Larsson datum: mars 26, 2010 10:24 EM

Chatt för oss gamlingar. Skicka mig ett mail med mer info :-)-

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: mars 7, 2010 03:44 FM

Jag hade räknat ut FB när jag upptäckte något för knappt ett år sedan. Alla vi gamla dagbokare, även de som inte längre har dagbok, har samlat ihop sig och umgås där på samma sätt som i gamla tiders gästböcker. Eftersom det är tio år sedan vi hade första dagboksträffen funderar vi på att fixa en chatt för oss gamlingar.

Skrivet av: Jontas datum: mars 4, 2010 10:34 EM

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?