« Varg söderut | Startsidan | Åter en ny dag »

16 april 2014

Orange kuvertet

Fick mitt årliga orange kuvertet. Ingen rolig läsning. VaFan, ska man verkligen behöva jobba till 69 för att få en pension som går att leva på och inte bara överleva, även med hjälp av att plocka PET-flaskor, jobba extra som hundvakt och vad man nu måste göra får att få till det. Jag kan definitivt inte gå vid 65 års ålder som jag skulle vilja. Om jag ska vara ärlig skulle jag vilja gå vid 62 eller 63 års ålder, men det är bara att fetglömma. Ett par miljoner på Lotto skulle ju inte sitta helt fel :).

Annica Tiger april 16, 2014 4:30 FM

Kommentarer

Har ingen tjänstepension att tala om. Har gjort den prognosen men jag blev inte gladare för det. Så det är som jag skriver. Plocka pet-flaskor......

Skrivet av: Annica Tiger datum: april 18, 2014 7:09 FM

Hej Annica!

Jag jobbar med sociala medier på Pensionsmyndigheten och såg att du gjort ett inlägg om pension och ditt orange kuvert och vill gärna svara på det.
I det orange kuvertet ser du din allmänna pension men om du gör en prognos får du även med tjänstepensionen och får en bra överblick över hela din kommande pension. Gör gärna en prognos här: www.pensionsmyndigheten.se/Prognos.

Ditt inlägg hittade jag genom en sökmotor som visar träffar på internet som handlar om pension.
Har du fler frågor om pension är du välkommen att ställa din fråga direkt på www.facebook.com/fragaompension eller ring vår kundservice på nummer 0771-776 776.
Hälsningar Adam, Pensionsmyndigheten

Skrivet av: Pensionsmyndigheten datum: april 17, 2014 9:57 FM

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?