2 1/2 dl socker 2 ägg 3-4 dl mjöl 1-2 dl mjölk 150 g smält smör 1 msk kakao 2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsockrer Glasyr 200 g florsocker 4-5 msk rumsvarmt margarin 1-2 msk kakao 1 msk kallt starkt kaffe 2 tsk vaniljsocker cocos |
Smält 150 g smör, låt svalna. Vispa ägg och
socker, tillsätt de torra ingredienserna och
rör om väl, häll i mjölken och smöret medan
du blandar. Häll smeten i en ganska liten
långpanna som är smörad, sätt in i ugnen.
Blanda ihop glasyren, och bred ut den medan
kakan är varm. Strö till sist över lite cocos,
och låt svalna. Gräddas i 175-200° i 15-20 min. Skär ut små rutor av kakan när den svalnat. Frys in dem med smörpapper i mellan lagren. |