Mockarutor

2 1/2 dl socker
2 ägg
3-4 dl mjöl
1-2 dl mjölk
150 g smält smör
1 msk kakao
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsockrer

Glasyr
200 g florsocker
4-5 msk rumsvarmt margarin
1-2 msk kakao
1 msk kallt starkt kaffe
2 tsk vaniljsocker
cocos
  Smält 150 g smör, låt svalna. Vispa ägg och socker, tillsätt de torra ingredienserna och rör om väl, häll i mjölken och smöret medan du blandar. Häll smeten i en ganska liten långpanna som är smörad, sätt in i ugnen. Blanda ihop glasyren, och bred ut den medan kakan är varm. Strö till sist över lite cocos, och låt svalna.

Gräddas i 175-200° i 15-20 min. Skär ut små rutor av kakan när den svalnat. Frys in dem med smörpapper i mellan lagren.