->EM-TIPS

EM-TIPS 2021
Det närmar sig fotbollsfesten i sommar.
Det är Fotbolls-EM i sommar och för att göra det lite extra spännande så kör Rastsjöns Fiske Förening ett fotbollstips.

Det går till på följande sätt : Du ska tippa rätt resultat, tippar du rätt resultat får du 5 poäng tippar du rätt vinnare men fel resultat så får du 3 poäng. Det blir 10 poäng extra om du tippar vilket land som blir europamästare.

Om flera hamnar på samma poäng vinner den som tippar rätt europamästare sedan flest antal 5 poängare till sist den som fick in första 5 poängaren.

Kostnaden är 100kr/rad 50% går till vinnaren och 50% går till Rastsjöns Fiske Förening. Andra pris är 2 övernattningar i rad vid klubbstugan Rodret

Rättningsprogram kommer att kunna laddas hem här ifrån hemsidan när alla tipsrader finns inlagda, du kontrollerar att din rad är rätt ifylld av oss (DESSA RADER GÄLLER). Vi föredrar att du fyller i Excel filen som finns att ladda hem här! (mindre jobb mindre risk för felinmatning)
Vill du hellre skriva ut en PDF fil att fylla i kan du ladda hem den här!

Pengarna betalas in på BG 5973-3105 OCH SNÄLLA DU SKRIV VEM PENGARNA ÄR IFRÅN!!!!

OBS PENGAR OCH TIPSRADEN SKA VARA HOS OSS SENAST DEN 2/6-2021 OCH EVENTUELLA INMATNINGSFEL SKA VARA ANMÄLD TILL OSS SENAST 7/6-2021 Raderna skickas till christianwendin@gmail.com eller till Christian Wendin, Bol 9, 74891 Österbybruk
Filer att ladda hem


Här kan du ladda hem rättningsprogrammet
klicka här!

OBS! Det är väldigt viktigt att man inte skriver i andra rutor än kolumnerna för resultatet (rosa rutor). Efter du fyllt i resultatet gå till sidan Poängställning genom att klicka på fliken Poängställning längst ner. Klicka sedan på den stora gröna knappen för rättning. Det är viktigt att man inte skirver i resultat som inte spelats ännu, om man ändå skriver in ett resultat som inte spelats måste man fylla i ett mellanslag i den rutan när man tar bort resultatsiffran för att programmet ska räkna rätt. Skulle det bli fel är det bara att ladda hem rättningsprogrammet igen.

Här kan du se den aktuella poängställningen
klicka här!