-> Nyheter ->Att Angöra En Brygga -Del 2

Bilder från onsdagskvällen den åttonde juni


Klockan är 17:49. Äntligen på plats nere vid rastsjön med den sista biten på själva bryggan! Ordförande Christian har slitit hela helgen med att få bryggan klar i tid. Bra Jobbat!


Klockan är 18:17. Christian är inte bara bra på att skruva ihop bryggor han kan ro också. Båten är full med grus och verktyg och på släp efter båten...


Klockan är 18:18. ...hänger bryggan. Om några minuter är vi framme. Det är helt vindstilla och transporten av bryggan går problemfritt.


Klockan är nu 18:29. På land byggs ett fundament som bryggan ska ligga på. Sen ska de två bryggdelarna sättas ihop. Men pga lite felberäkningar så måste fästena på bryggan skruvas om. Alltid är det något som strular.


Nu är klockan 18:48. Nu är fundamentet klart. Fästena för gångjärnen på bryggan ska flyttas och sen ska bryggdelarna på plats. En timma senare är det klart.


Klockan är nu 19:46. Här har vi resultatet! Bryggan är klar, nästan. Lite saker runtomkring ska nu fixas. Bommar ska läggas på plats så att båtarna ligger säkert. Mer än så här blev det inte ikväll, men nästa gång då kommer det nog bli klart.