Resultatarkivet 2006 - 4
(senast överst)

(061202)
Athen Marathon
Ann-Kristin Forsberg fullföljde sin 5:e mara för året och sin 10:e totalt, när hon sprang i mål i anrika och tuffa Athen Marathon första helgen i november. Tiden blev 3.45.55 och 13:e plats i K40, 62:a totalt bland kvinnorna. Även Jan Forsberg sprang in på samma sekund som Ann-Kristin. Det var +4 grader vid starten och blåsigt, som gick 08.30 på morgonen. Temperaturen steg under loppet, men motvinden bestod. Resultat

(061105)
Vintermarathon & Vintervarvet
Anne Sundberg sprang Vintervarvet 14 km i Borlänge, som arrangeras i samband med Vintermarathon. Placeringen var 26:a och tiden 1.15.26. Resultat (pdf)

(061030)
Åland Marathon & Halvmarathon
Gunilla Juthback vann K60 i Åland Halvmarathon med tiden 1.47.57, ca 12,5 minuter före tvåan i klassen, där 7 fullföljde. 518 löpare fullföljde de olika distanserna.
Resultat

(061021)
Klubbmästerskap
Ett riktigt bra klubbmästerskap, både deltagarmässigt och kvalitativt. Starka prestationer i herrtäten, kan t.o.m. vara det bästa klubbmästerskapet, då det faktiskt var lite dåligt med arrangerande av KM på 80-talet. Denna årgång hade i varje fall stått sig bra, vad de två första placeringarna anbelangar. Bo Thörnblom segrade på både tid och handicap efter ett starkt och väldisponerat lopp. Starkast startande Per Hållström fick se sig passerad på andra varvet. Glädjande nog var ett flertal löpare under 40 min. Jessika Pettersson Belusa var tillbaka efter barnafödande och vann Klubbmästerskapet för Kvinnor. Deltagandet på damsidan var nog snudd på deltagarekord också. Kul!  Resultat

(061009)
Veteran-SM i marathon
Tre VSM-medaljer till HLK av tre möjliga! Gunilla Juthback vann guld i K60 och Ann-Kristin Forsberg och Anna Karin Åhsgren erövrade brons i sina resp. klasser K40 & K45. Gunilla hade tiden 4.06.54, Ann-Kristin 3.40.43 och Anna Karin 4.37.02. Resultat   Foton