Robert Ciabattis Byggsida 2020

 Utbildningar på gång och utbildningslänkar: Rönneberga, Örenäs, Brunnsvik, Runö och Karstorp. ABF, LO, Byggnads, Sveriges Byggindustri

15 april 2002 börjat som "byggpilot", arbetsmiljöinformatör i Galaxen Väst Bygg AB, ett arbete som innebär att jag kommer att ha möjlighet att uppdatera mina byggkunskaper, maskiner och utrustning utvecklas ju hela tiden. Jag  hade ett kontor i Uddevalla men var för det mesta på resande fot som "byggpilot" i Västra Sverige och Värmland. Galaxen behövde en handläggare i Skaraborgsregionen med säte i Skövde. Jag nappade på erbjudandet och flyttade till Skövde och började där 1 januari 2004. 1974 byggdes båthuset i Trollhättan på spikön. Barnstugan i Skoftebyn vid Slätthult färdigställdes 1988. Lödöse museum var ett av de sista större byggprojekt jag var med på. En beskrivande sida gällande min byggpilotinformation.

Några länkar jag använder: Rönneberga,  Örenäs, Brunnsvik, Runö och Karstorp. ABF, LO, Byggnads, Sveriges Byggindustri. Sossesidan i Skövde och THN Skövde kommuns hemsida. Skövdes lokala debatt. https://sosserian.socialdemokraterna.se/  Socialdemokraterna i Skövde och centralt, https://sosserian.socialdemokraterna.se/. Min facebooksida Inför valet http://www.alltomvalet.se/, alla valbara kandidater finns här, http://valpejl.se/ Vad händer och har hänt i världen?  http://www.gapminder.org/,  Arbetarrörelsen tankesmedjan Aktuellt i politiken. . På nyårsafton beställde jag en prenumeration på Tvärdraget (SSU tidning). Där fanns en länk till http://www.wigforss.org/ skall bli intressant och se om man kan hitta något lämpligt inför kommande debatter.

Vad händer i Skövde gällande byggnation och företag som det kan vara bra att ha lite koll på? Skövdebostäder, Skövdes kommunala bostadsbolag. HSB Vallsängen där jag bor.

Till  startsidan.