Hem Kontakt CustomFitting Reparation/Ändring Prislista Formulärer
Hem Kontakt CustomFitting Reparation/Ändring Prislista Formulärer

Golfklubbor levereras oftast i ”standardutförande” - en typ ”One Size Fits All”, men då dessa ”standardutföranden” skiljer sig markant från märke till märke och ofta även ett märkes olika modeller, så är korrekta beteckningen snarare ”One Size Fits Nobody”.

Du tillhör kanske de få som verkligen kan använda klubbor från hyllan - och i så fall är det bara att gratulera.

Alla vi andra får helt enkelt se till att få våra klubbor anpassade till oss - alldeles för många spelar med klubbor som de inte ”passar ihop med” och se det i ögonen: Det är KLUBBORNA som skall passa SPELAREN - inte tvärtom.

Det finns massor med möjligheter att räta till olika problem och eller förbättra spelprestandan, ingen av dem är/behöver vara ekonomiskt förödande, ofta är det enkla lösningar som erbjudas till bästa pris för produkter som är minst lika bra som klubbor från hyllan och som hjälper dig att både njuta av ditt spel på ett nytt och positivt sätt och utveckla dig som golfare.


Kontakta oss gärna för ytterligare information eller läs om Custom Fitting och de många punkterna som kan leda till försämrat spel - och vilka förbättringar/ändringar som kan hjälpa just Dig att spela Din bästa golf.

Custom Fitting - Golfklubbor Custom Fitting - Varför och Hur

Klicka nedan för mera information om Custom Fitting