Hem Kontakt CustomFitting Reparation/Ändring Prislista Formulärer
Hem Kontakt CustomFitting Reparation/Ändring Prislista Formulärer

Myt 12 Jag blev customfitted i golfshopen, varuhuset, online


Nej – det blev du inte! Vissa klubb-pron har både erfarenhet och utrustning att anpassa - men de flesta har det inte! Varför? Eftersom möjligheterna för omedelbar spelförbättring genom custom fitting kräver att varje golfare att vara individuellt passar för alla 13 Clubfitting faktorer för var och en av de 14 klubbarna i bagen. Inte 2 eller 3 i ett begränsat antal alternativ enbart i drivern, men 13 clubfittingfaktorer för varje av de 14 klubbar i väskan.


Golfbutiker och proshopar kan bara anpassa inom ramen för standard av affärsmodellen av de stora golfföretagens standardset.

Om du tvivlar på att detta är fallet, så ta med denna lista över de 13 viktigaste inredningselementen till din lokala golfbutik eller proshop och be säljaren eller pron att anpassa varenda en av dina klubbor i väskan och leverera klubborna så de är noggrant byggd för att var och en av dessa faktorer. - Game over!


De 13 olika inredningselementen som måste vara skräddarsydda för den individuella golfaren är:

Längd

Totalvikt

Skaftvikt

Klubbhuvudets Design

Loft

Svingvikt

Shaft Flex

Lie

Greppstorlek

Skaft Bend Profil

Face Angle

Grepp Stil

Setets Make-Up

Tyngdpunkt

Tröghetsmoment

Slagytans utforming (design)

Offset

Sulans konstruktion

form/stil


Du kommer att hitta klubbmakare som arbetar i sina egna små  butiker. Du kommer att hitta några av dem som arbetar på golfbanor och driving ranges. eller hemma i deras garage eller källare.Det är inte omgivningen som är viktig. Några av bästa klubbmakare i landet arbetar från deras hembaserade butik - så, var en professionell klubbmakare arbetar eller hur bra en golfspelare han personligen är har ingenting att göra med hur mycket han kan hjälpa dig få anpassade golfklubbor som gör att du kan spela till det bästa av din förmåga.


När du jagar efter en ny revisor, advokat, läkare, tandläkare, eller mekaniker, vilken som helst professionell inom sitt område, hur gör man det? Processen är densamma för en anpassad klubbmakare. Prata med människor som fått anpassade klubbor. Prata med proffsen på din golfbana eller inom vettigt avstånd. Fråga om de känner till någon erfaren klubbmakare i området som de kan rekommendera. Ett annat sätt att göra det är via Internet. Sök på Google eller annan sökmotor. I slutändan måste du utvärdera klubbmakaren. Om du funderar på att få en klubba eller uppsättning klubbor skräddarsydda, ring och/eller besök klubbmakaren och prata med honom eller henne. Beskriv vad du vill och fråga om deras process för att göra det. Be dem att ge dig med några namn på golfare som de har anpassat klubbor för och kontakta dem för att be deras åsikt.


De bästa golfklubbor du någonsin kommer att äga är de som korrekt anpassats och byggts för din storlek, styrka, atletisk förmåga och svingegenskaper för var och en av de 13 viktigaste clubfitting specifikationer. Ja, du kan behöva gå igenom lite extra ansträngning för att hitta ”din Klubbmakare”. Men tro mig, resultaten kommer att vara värt ansträngningen – flera gångar om! Som en extra bonus, kommer du förmodligen inte betala mera (och mycket troligt mindre) än vad du skulle ha betalat för standardklubbor ”från hyllan”. - Och vilken skillnad!

Myt 12 - Jag blev customfitted online Nästa Tillbaka