Jag heter Karin Persson och är utbildad alkohol- och drogbehandlare. Är en kreativ, positiv och glad kvinna mitt i livet med livsglädje och humor. Jag har lätt för att skapa goda relationer och är drivande i arbete. Är noggrann, flexibel och tar stort eget ansvar. Min mångsidighet/flexibilitet gör det enkelt för mig att hoppa in där det behövs. Jag ser alltid lösningar på både tekniska, praktiska och sociala problem, ser inga hinder.

Jobbade en tid i en social verksamhet med missbrukare för att motivera till behandling. Har praktiserat på Dagbehandlingen i Hudiksvall och sedan varit anställt där. Dagbehandlingen är en öppenvård för män och kvinnor med beroendeproblematik. Behandlingsmetoden är tolvstegsterapi med kognitiv inriktning och inslag av ART. Jag hade även administration/kontor där 50% skrev rapporter, gjorde statistik, dokumentmallar m.m. och skapade ordning och reda i datorn.

Flyttade hem och har nu en sysselsättning hos Viadidakt, Katrineholms kommun. Drygar ut kassan med en timanställning på Riksfärdtjänsten som ledsagare samt en timanställning som kundvärd på Katrineholm C, SJ men vill ha ett hel- deltidsjobb.

Min fösta yrkeskarriär var inom textilbranschen, som jag ständigt återkommer till. Se nostalgi och sömnad i menyn. Är duktig på allt inom textil såsom sömnad, tillskärning, konstruktion i första hand produktion av damkonfektion.

Har också goda datakunskaper, arbetat som cirkelledare för seniordata samt kurshandledare ECDL och datakunskap grund. Office 2007, webbdesign html, presentationsprogram och Internet är inte främmande för mig.

Referens: Joakim Truedsson 0150-570 00 Katrineholms kommun, Anita Blidh 072-278 94 77 Sensus

Med vänlig hälsning

Karin Persson