Om butiken

Varför en butik med begagnat??

Eftersom jag själv har 3 barn så vet jag hur mycket man behöver och hur mycket man samlar på sig..

Det finns ju så många anledningar till att handla begagnat: Miljö, allergier, pengar och bara för skojs skull!

Jag har alltid gillat att handla begagnat men tycker att det är bökigt att inte kunna få “klämma och känna” sakerna och känna stressen över att behöva stå å köa och riva och slita I klädhögar på div loppisar och klädesmarknader!

Kan även känna mig lite obekväm I grejen att behöva åka hem till folk och kanske inte vilja köpa varan! I butiken kan du ju även I lugn och ro PROVA plaggen till dig eller dina barn..Sedan är det ju alltid ett trixande gällande att ordna tid att åka runt eller vara hemma när folk vill komma och kolla!

Därför en butik med begagnat/second hand!!

Nu har jag haft butiken I 3 år och det är jättekul att så många nya hittar till mig varje vecka och naturligtvis att alla kommer tillbaka och handlar igen, igen och igen!! Det är, tycker jag ett bevis på att jag gjorde rätt och förverkligade min dröm!

Försäljningen fungerar så att man lämnar in frächa, nytvättade varor och när varan är såld, så får man betalt , minus ett procentuellt arvde som går till butiken, en s.k kommitionsförsäljning!!

 

 

Mvh Agneta

 

 

Begagnade Barnkläder och tillbehör

ButikLiten

Textruta: Endast sommarplagg för inlämning, kontakta mig INNAN ni kommer ut!  Har svårt att ta emot på Drop In..
Sommarleksaker önskas..

Vid inlämning av kläder max 30 plagg åt gången!

Allt ska vara helt och frächt! TVÄTTAT!!!!!!
Ej nerknölat i säckar, eller stora kartonger!

 Komihåg..torka/spola av galon kläder och stövlar. Andra ytterkläder tvättas med liiiite tvättmedel och utan sköljmedel för att behålla  den yttre funktionen i plaggen!!