Programförklaring

Det här är podden för dig som vill höra roande, tänkvärda och underfundiga noveller. Eller podden för dig som struntar i novellerna men vill höra mer om hur man blir författare. Eller som vill ha båda delarna. Dubbeltupp helt enkelt. Dubbeltuppodden med mig Martin Wänerholm.

Avsnitt för avsnitt

Lyssna direkt via spelaren nedan. Naturligtvis kan du prenumerera på avsnitten via Itunes. Eller via t.ex. Acast

Vill du hålla koll på när det kommer nya avsnitt så gilla facebook.com/vantetid

Vill du hellre använda en egen rssläsare finns rss-länken här http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:342612649/sounds.rss

 

Vem är Martin Wänerholm?

Martin Wänerholm har skrivit boken Du behåller din plats i kön och har medverkat i flera antologier. Han är medlem i Smålands författarsällskap och Vulkanteatern.
Läs mer om boken på, hitta smakprov eller köp den på väntetid.se

Varför ska man gilla noveller?

Korta texter ofta med en knorr på slutet, noveller är det något att ha. Ja jag är naturligtvis jävig men jag tycker det är ett härligt format. På bara några ark papper kan ett helt liv spelas upp. Och jag som är nyfiken vad som händer kommer snabbt till slutet. Att Alice Munroe fick Nobelpriset var mycket glädjande. Det finns också flera nya svenska duktiga novellister. Trots det är det fortfarande en del som inte gillar denna typ av texter. Vad tycker du?

Get in touch

Har du synpunkter på podden? Hör gärna av dig martin@dubbeltuppodden.se