Naturen och det som ges

Vi har mycket stor respekt för människan och naturen. Det finns alltid en stor betoning på ekologisk hållbarhet. Att inte förstöra ekologiska kretsloppet. Det begås stora fel genom att förstöra naturen. Det är också ett misstag att sätta enorma restriktioner på naturliga preparat till förmån för syntiserad patentmedicin. Farmaceutiska industrin bör granskas av oberoende för förgiftande av mänskligheten då det ibland skrivs ut så mycket medicin att människor som avstår från mediciner helt enkelt kan må bättre av det, men upphör inte med medicinering utan klara grunder, men se detta som en möjlighet för sund debatt. Använda medicin som det var tänkt. Det är viktigt att inte se mig som drogliberal, det är skillnad på människor som lider av åkommor och människor som känner sig normala och fortfarande tar substanser för nöjes skull. Det är botemedel jag syftar på att lyfta fram helt enkelt.

Örtmedicin

Ginseng
Lapacho
Gurkmeja
Chilipeppar

Naturens stimulantier och smärtstillande

Ju mer av nikotin jag fick desto mer tolerans fick jag för effekterna, till slut känner man inte av effekterna och behöver tobak bara för att känna sig normal. Om enda syftet till slut var att kunna undvika abstinens genom att ta mer, vad var då bra med att fortsätta med nikotin? - Min kommentar av mitt nikotinbruk


Koffein - uppiggande och fettförbrännande.
Mjöd - alkohol dryck med antioxidanter från honung.
Synefrin - är en stimulant som vem som helst får köpa. Då den vid högre doser sägs ge hjärtarytmi känns den inte som en "ren" stimulant.
Tobak - är mycket beroendeframkallade. Sägs kunna förbättra kognitiv förmåga och motorisk rörelser. Den som börjar kommer förmodligen att fortsätta med tobak oavsett om personen vill eller inte. Enda riktigt legala drogen för den som fyllt 18 år. Men vem tog bara en snus eller en cigarett för att bli beroende resten av livet? Det är inget fel med att säga att vissa upplever må bra känslor under nikotinintag och sedan abstinens vid upphörande av nikotinintag.
Má huáng (efedra) - En stimulant, hungerdämpande. Förbjuden inom sport och den som tar det kan åka dit på dopningstest. Läkemedelsklassat.


Restriktiva enligt lag
Morfin - är mycket beroendeframkallande. Kan användas vid kortare behandling av akut smärta.

Illegala i stora delar av världen
Kokablad eller kokabladsextrakt - orsakar inte någon skada och är till nytta för människors hälsa. En stimulant och antidepressiv. Kokain är och andra sidan en av de mest beroendeframkallande och destruktiva drogerna. Skillnaden mellan dessa två är stora.
Cannabisolja - har använts av cancersjuka som en alternativ behandlingsmetod.


Övrig alternativmedicin utan växter som är känd för att ge beprövad verkan är akupunktur, koppning är en gammal metod som används för att förbättra blodcirkulationen.

2015-06-17English

(Short summary of page)

There are natural medicines which can be used to treat illnesses. It’s not promoting recreational drug use but for curing the ill. Mead is mentioned because it contains honey which has been shown to have health benefits.
 
2015-11-29
This page is best viewed with Tor Browser This page is best viewed with Tor Browser

Aslak 2015