Navigera med menyn

Hailaz eder, asar, asynjor och du givmilda erda!

Hailaz kan betyda välbehållen.
Asar är andliga andeväsen som bor i Asgård.
Asynjor kvinnliga andeväsen som bor i Asgård.
Erda betyder jord.

Sidans innehåll är från 2015-06-17. Sidan design uppdaterades med en meny 2015-06-24.

2015-06-24

Odens Aristokrati - stagnerar inte och handlar om att vara aktiv.

"Skriver snabbt rättar sedan" om det skulle vara något, Asgård var god och ha tålamod med mig.

Resa idag och då
Proaktivt skyddar jag Odens ätt. Oden som kom från Tyskland, bodde i Odense på Fyn [Danmark] -> Svitjod, [Sverige] for norrut, och kom så till Norge. Med den gren som gör mig ättling till fornnordbo skall imorgon resa förbi denna rutt imorgon, som Oden en gång tog. Föreslog den resan idag och en annan person gillade mitt förslag. Hemsidans betydelse och att reflektera kommande rutten. Med tanke på Odens härkomst som var en ännu längre resa, han sägs ha kommit från Asien och kom till Norden som indoeuropeisk.

Vad har hänt i övrigt?
St. Patricks Day kvinnan såg jag i juli och jag var alltid på väg någonstans i brådska. I själ och hjärta önskade jag henne, proaktivt vill jag skydda sådana som henne, underbart hjärta. Jag vet inte om hon tycker om mig fortfarande efter det som hänt i brådskan. Är den drömmen förbi? Hoppas att någon som förtjänar hennes hjärta får det. Flyttat till en annan stad nu… men i samma landskap.

Jag är en del fornnordbo, men inte bara fornnordbo. Jag är inte forskare men när jag ser St. Patricks Day kvinnan ser jag en äkta fornnordbo. Den andra delen av släktskap jag har verkar inte tycka att Asatron och Odens ätt verkar så speciellt. Har man blandad etnicitet och de båda är nordiska är det ytterst märklig att göra en så stor sak av det. Båda etniciteter har jag accepterat förr, men om jag blir utesluten för att vara del av Asatron och Odens ätt får det andra vara. Sanningen skyr inte frågor, om jag blir trakasserad eller utpressad på pengar som ämnas för nöjesresor får det vara, den släktgrenen är inget för mig. Odens Aristokrati ståndpunkt skulle däremot inte vilja främja självhat, var den du är och var stolt för den du är. Visst det blir fel om jag stänger mig helt, det är fortfarande ett sätt att skydda min dignitet. Jag är öppen för goda förändringar.

Asatro och Första författningstillägget (.. yttrandefrihet, mötesfrihet). Tor och Tor Messenger i nätverk av lök-routrar. Tor skyddar människan. Alt. I2P. Tekniska säkerhetsbrister i exit node eller outproxy av teknologin i "Clearnet", logga därför inte in på en tjänst utan HTTPS där det finns risk att stjäla privat information. Alt. skyddar VPN mot sniffning i okrypterade trådlösa nätverk eller föråldrade krypteringsstandarder av trådlösa nätverk, hackare och myndigheter. Bra VPN utan exit node eller outproxy säkerhetsbrister.

Övriga programvaror eller projekt som är spännande att nämna: Disconnect (tillägg för webbläsaren), FriBID (när BankID inte fungerar), Mozilla Firefox (vissa speciella fall ESR, Nightly 64-bit), Tails OS som har Tor (persistent läge finns för USB-sticka), GIMP (bildredigerare), Inkscape och LibreOffice (kontorspaket). Debian och lättare att förstå LMDE. Sökmotorn Disconnect Search och DuckDuckGo.

 • Run
  generator källkod
 • Ladda hem

 • som jag utvecklat. Hailaz Oden!


  Tips på ett blogginlägg på engelska: Ten Differences Between Odinism and Asatru by Wyatt Kaldenberg
  2015-11-10

  Övrig indexering
  Passiv-aggressiv strategi
  Asar som gudar tolkning
  Asatro i Sameland
  Samer blir svenskar (kontroversiellt ämne)
  Ibland är det som skrivs bättre än det som inte skrivs. Det kontroversiella är för belysa det som var/är tabu eller lömskt. Text om att sidorna visas bäst i Tor Browser finns nu även med på sidorna.

  2015-12-10, Passiv-aggressiv strategi 2012-12-21  English

  (Short summary of page)

  Odin's Aristocracy

  Norse website about Odin as an historical figure, originating Germany and traveling to Norway. Also the fact that he established Asgård and Valhalla. This site also mentions the Tor Browser Onion technology and the basic rights of the First Amendment (expression, assembly). The site also mentions the Tor Exit Nodes possible making the Tor network unsafe when logging in without the HTTPS technology on different services on the web.

  There is also code published to a PHP runic generator:

 • PHP runic generator

 • Download • Interesting link to a blog: Ten Differences Between Odinism and Asatru by Wyatt Kaldenberg 


  The harsh reality is that I protest against getting harassed or extorted money by non-Norse family line. I also mention that I don't understand why this is happening since in the end both of the peoples are from the Nordic. I also reject the idea to promote self-hatred and ask people to be proud of whom they are. The reason for distancing myself from my non-Norse family line is to protect my dignity. I can also understand if people might get upset if I tell them that this is a family quarrel which perhaps resulted from me finding out more about my Norse family line. Right now I live in Norse territory and I'm very proud to be related to the Norse. My ancestry is both Norse Icelandic and Norse Norwegian.

  2015-11-29

  What they are trying to hide from you. Information of what happened to Ian Murdock. Condolences to Mr. Murdock's family.

  Ian Murdock (Debian founder)
  2015-12-31  This page is best viewed with Tor Browser This page is best viewed with Tor Browser

  Aslak 2015