14 DECEMBER 2001

 

Onsdagen den 12 december hade vi vår årliga Lussefest med kaffe, katter, glögg och annat godis. Många familjer hade mött upp och alla såg ut att trivas.

Denna dag kör vi också LUSSEKUSEN. En speedwaytävling där alla möter alla, med fyra av våra hyrbilar. Vinnaren får en inteckning i vandringspriset, en tavla skänkt och målad av Anita Signal. Det brukar alltid vara tufft i toppen på dessa race och årets tävling blev inget undantag. Ulf Törn vann med tre heatsegrar och en andraplats på 11 poäng och efter följde två förare på 10 poäng. Lasse Pettersson hade också tre heatsegrar men sedan en tredjeplats. Mikael Lindgren hade två segrar och två andraplatser. Efter dessa var det hårt om övriga placeringar, fyra förare hamnade bl.a. på sjätteplats med sju poäng.

Så var årets sista tävling tillända och vi får gå hem och fira jul och nyår i lugn och ro. I januari 2002 efter trettondagshelgen sätter vi igång igen. Ha det skönt och mysigt till dess, och hoppas tomten kommer med många hårda paket, innehållande nyttiga slotracinggrejer.

 

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR !

 

Rudolf med röda Porschen

 

Berra