Lasse's slotpage

Hej igen alla svenska Scalextricare

Ja detta blir det 4 Scalextricmailet som skickas ut och som målsättning är att bilda en Svensk Scalextricklubb och Lördagen 19 maj 2001 är en Scalextricbana + en stor lokal bokad i Strängnäs.
Då hoppas jag att så många Scalextricare som möjligt kommer, så att en svensk Scalextricklubb kan bildas.

På denna träff blir det också tävlingskörning, Scalextricutställning och försäljning av Scalextricgrejer.
Det var det viktigaste i detta e-mail men här kommer lite mer information.
1:a mailet skickade jag ut 12 okt-00 till 8 st. 2:a mailet gick ut 5 dec-00 till 8st. 3:e mailet gick ut 7 jan-01 till 12 st. Detta 4:e mail går ut till 24 e-postadresser och då är det ibland ett helt gäng bakom samma e-postadress. Så jag tror att det runt 50 personer som visat intresse hittills.Vad jag kan se på e-postadresserna eller telnr som kommit in så är de flesta från Stockholmsregionen (Uppsala, Eskilstuna, Köping Strängnäs). 6st från Habo-Jönköping och 5 st från Skåne.
Övriga adresser är spridda över södra Sverige.

Jag tackar alla som skickat in sina synpunkter och förslag om Scalextricklubben. De allra flesta frågar om Fly-bilar är välkomna i klubben, medlemsavgift bör vi ha, och att lokala undersektionen kan finnas så de kan träffas oftare om de vill.Rikstäckande Scalextricträffar blir kanske 2 st om året. Men det är hur stort intresset är som bestämmer.

Tyvärr har ingen meddelat sitt intresse att hjälpa till med hemsida, tidning eller styrelse. Men en hemsida är nog ett måste så småningom. Flera stycken har egna hemsidor har jag sett, så jag tror säkert att vi får igång en hemsida i alla fall. Och snälla ni, håll koll på att era e-postadresser fungerar.Vid förra e-mailet fick jag tillbaka 5-6 st som inte hade giltiga adresser, och jag vet inte vad jag skall göra för att nå dessa nån annan väg. Maila gärna in era telnr också för säkerhets skull

När det gäller Nostagimässan i Göteborg 1 April så blir det så att jag har tryckt upp 150 reklamblad om Scalextricklubbens bildande i Strängnäs som jag kommer att gå runt att dela ut till Scalextricintresserade.
Kom gärna dit och snacka Scalextric med mig. Jag har mindre än 150 Scalextricreklamblad under armen och en mörkblå keps på huvet,så ni hittar mig säkert.

När det gäller Strängnäs 19 Maj så vågar vi inte ta risken att det blir 5-6 st som kommer , när en del kanske åkt 50 mil för att komma dit, så ni måste anmäla er till habos@telia.com innan 13 Maj = Jag skickar ut vägbeskrivning och tidsprogram + mer info som jag ej vet nu. Är mindre än 10 st anmälda 13 maj kanske vi ställer in träffen och får försöka vid ett senare tillfälle istället.

Sprid detta e-mail till fler Scalextricare och se att de anmäler sig till klubben på samma adress som ovan. Nästa Scalextrice-mail kommer i början av Juni.

Scalextrichälsningar/ Thomas Werner .

 

 


Send any comments to
Lasse 
1998-2001 Lasse Åberg