Lasse's slotpage

Scalextricmail 10

Hej igen alla Svenska Scalextricare. Här kommer Scalextricmail 10 som nu för tiden är ett litet reklammail från Svenska Scalextricklubben och går ut till alla svenska scalextricare vi känner till. Men har du några Scalextricintresserade kompisar så vidarebefodra gärna detta mail till dem.
Det viktigaste i detta mail är ytterligare en påminnelse om att Svenska Scalextricklubben kör igång Svenska Scalextricmästerskapet i både körning och samling på Lördag 25 Maj i Hörby.
Mer info finna på min e-postadress som finns i slutet av detta mail.
  Det går bra att betala in medlemsavgiften 100 kr på pg 1597486-8  

Jag fick i förra veckan hem 7 Scalextricbilar (som jag ej hade)som jag köpt av en Scalextricare som jag träffat genom Scalextricklubben.Mitt långsiktiga mål är att ha 1000 olika Scalextricbilar.Så har ni några Scalextricbilar till salu så maila mig gärna en lista vad ni har för några bilar och vad de kostar.

Ja nu börjar ju Scalextric Sport att säljas här i Sverige.Vad jag förstått så blir det Scalextric Sport för hela slanten från och med nu. Den nya Sport"rälsen" går att koppla ihop med den nuvarande Scalextric"rälsen" med en övergångsskena.
Annars är väl den största skillnaden att med det nya Sport blir det broms på bilarna när du släpper gasen. Men bromsen styrs inte med handtaget utan genom Powerbasen hur det nu går till. Ja hur som helst så maila gärna in era åsikter om det nya Scalextric Sport systemet när ni provat det. I nästa Medlemsnyheter 2(som går ut till alla Scalextricklubbmedlemmar) kommer det en Scalextric Sport testredovisning.
 

Jag har i veckan provkört mina Scalextricbilar för att kolla upp vilka jag skall köra med i Scalextricmästerskapet. Och med bilarna med magneter var det inga större problem med att komma ner i bra varvtider. Men oj oj oj med bilarna utan magnet fick jag ju hålla på i flera timmar för att få lika låga varvtider som jag kört innan med dessa bilar   Ja detta var allt för denna gång. Hör gärna av er med tips och åsikter till habos@telia.com /Thomas Werner  

 

 


Send any comments to
Lasse 
1998-2002 Lasse Åberg