TA makten över din egen framtid!


Du har säkerligen sett eller hört ca. 7123 gånger, luktar-som-blåsing-påståenden typ: ”Fantastiska möjligheter att tjäna pengar online!” Inte undra på´t. De finns i massor. Det var över femton år sedan jag såg den första, och sedan har de bara ökat. Det är möjligt är att du också känner folk, som blivit blåsta på sina surt förvärvade slantar på Nätet. Det gör jag.

Men, och det är ett stort MEN: Det finns ljus i onlineträsket. Det finns åtminstone en sajt som levererar. Den kan ge dig väldigt fina förtjänstmöjligheter. Dock, inga klipp direkt på stubinen. Istället för läsbrillorna, bör du använda kikaren, för se lite längre fram i tiden.Anneli: Tack vare FutureNet kunde jag säga upp mig från mitt konflikthärjade jobb, och nu leva det liv som jag vill leva.


Är du skeptiskt, undrande typ; Vad ända in i källarfönstret, är det här? Jo, jag förstår. Jag var också skeptisk i början. Fullt naturligt, med tanke på hur mycket illaluktande goja det finns på Nätet. Jag började väldigt försiktigt. Lite lite lite vågade jag investera.


Om du nu, för en liten stund, kan lägga bort allt gammalt skit från egen o andras erfarenhetsryggsäck, och fördomsfritt läsa dessa rader. Då kan du säkerligen bli medveten om att även du, faktiskt har en chans att tjäna lite extra pengar, utan att behöva jobba arslet av dig. Kanske kan du, som jag, uppnå en del av dina drömmar.

Vaddå? Tänker du nu. Drömmer den här ordbajsande gamle gubben om att skaffa käpp, eller...? Nej, snart nog dags för rullatorn ändå. Min dröm är att tillsammans med gullgumman min, övervintra på Teneriffa, år efter år efter år. Tack vare FutureNet, så är jag övertygad om att det är blir möjligt.

FutureNet. Det kanske inte säger dig ett jota. Det är inte speciellt känt i Sverige. Fyra miljoner användare, världen över kan dock intyga att även du kan ha en hel del att vinna på att testa det.Agneta: Nu är jag inte längre fattigpensionär.Om du har en Androidtelefon, kan du börja med att ladda ner appen Banners App. Med den kan du tjäna lite småslantar, genom att enbart öppna din telefon. 150 gånger om dagen, kan ge upp mot 20 $ i månaden. Ingen förmögenhet, direkt, säger du säkert. Men, många bäckar små...


Det finns även andra möjligheter att göra lite större stålar. Den delen av FutureNet, som jag använder mest är Ad Pro. Det krävs dock en liten investering att börja med. Kan du till en början lägga 900 kr/100 $, så är det en bra start. Pengarna kan sedan återinvesteras och växa grymt kraftigt.

Själv har jag under några månaders tid investerat det jag kan avvara, och räknar kallt med att göra min pension på smällen. 

Går du in på FutureNets hemsida, efter reggat dig, så ser det ungefär ut som Facebook. Ja, det är ett socialt media också. Grupper, diskussioner och reklam... ja, du känner nog igen dig. Den stora skillnaden mellan Facebook och FutureNet, är att FutureNet delar med sig av inkomsten till sina medlemmar.

Det finns ett par bra facebookgrupper, för oss Futurenetanvändare. Om du är intresserad, så kan jag bjuda in dig till en av dessa grupper. Där finns experterna!

Som sagt: Du kan ta makten över din egen framtid!
Ha det goast!
/Berra (berrarz@yahoo.se)

Mer information om FutureNet!