Vad drömmer du om att göra?


FutureNet är ett så kallat MLM-företag (=Multi-Level-Marketing). Du har kanske stött på sådan förut. Herbalife och Tupperware är välkända exempel.

Det betyder att företagen inte har några anställda säljare. Det är istället medlemmarna som säljer produkterna, med förhoppningsvis god förtjänst.

I FutureNet är det dock fullt möjligt att strunta totalt i att sälja något. Man kan göra sig en god slant, ändå.


Berra: Politikerna måste tänka om, innan Sverige fylls av fattigpensionärer. Med hjälp av Futurenet kommer jag att slippa gå till socialen. Hoppas att många andra gubbar o gummor upptäcker denna möjlighet!


Future Ad Pro är den för mig viktigaste delen av FutureNet. Den funkar så; att du investerar i valfritt antal så kallade Ad packs. Dessa Ad packs kostar 50$ st. Efter 4-5 månader, har du fått ut 60$/Ad pack. En "ränta" på ca. 50 % årligen, lågt räknat. Jämför det med banken!!!

Det funkar så pass smart, att det pyser ut lite pengar varje dag, för dina Ad packs. När man sen fått ut 50$, går det ju att köpa ett nytt Ad pack, och då få åtnjuta att pengarna växer. Den enda motprestation som begärs, är att man dagligen ska titta på tio st. annonser. Det tar ca 5-10 minuter.

Ta gärna en titt på informationsfilmen!


Berra: Tack vare mina investeringar i Ad pro, kommer jag att kunna bo på Teneriffa, varje vinter. Därmed lindra mina reumatiska besvär.Matrix, kallas en annan del av FutureNet. Det är en medlemsträd, som växer för varje ny medlem du skriver in i företaget, eller ramlar dit av egen kraft. En avancerat bonusprogram, kan ge stora vinster.
Det är inget spel. Det är en investering!

Futurocoin, kallas den kryptovaluta, som utges av FutureNet. Det är en valuta utan sedlar och mynt. En investering i Futurocoin, kan - beroende på framtida valutakurs - ge goda förtjänster.

...och så lilla Banners App. Den kan du komma igång med alldeles utan att det kostar ett enda öre. Det enda du ska göra är att registrera dig här, och ladda hem appen till din Androidtelefon eller surfplatta.
Förtjänsterna är i dagsläget inte så stora. Jag har gjort ca. 20 $, de knappa två månader som appen varit i bruk. Men, det är ju lättförtjänta slantar, eftersom man bara behöver öppna nallen ett antal gånger/dag.

En hel del frågar om det är lagligt. Svaret är: Ja. FutureNet är mycket mån om att följa lagar i alla länder, de är verksamma i. Det är fyra miljoner medlemmar, världen över, som tjänar pengar i FutureNet.

Andra frågar om det ska beskattas. Javisst. Inkomster är ju inkomster, även om de är online. Det är en affär mellan skatteverket och ditt samvete.

Om det är så bra, varför är inte alla människor med i FutureNet? Det är en fråga, som dyker upp ibland. Tyvärr kan jag inte svara, eftersom jag ofta undrar samma sak. Företaget är ännu inte så välkänt i Sverige.

Men, verksamhet sedan 2012, start i Polen och väl använt i exempelvis Kina, Sydkorea och USA, är det nog snart i var mans/kvinnas dator, padda och telefon... även i Norden.

Finns det några risker?
Idag finns nog inga 100 % riskfria investeringar. I Ad pro finns garantier för att man får 60$ per ad pack. Det är tiden, som kan variera lite.
Vad kan i övrigt hända... Ja, dollarn kan rasa, företaget konka...

Men, det är ett företag som idag är
världens högst rankade MLM-företag. Det finns dessutom ett antal större välgörenhetsprojekt, samt stora planer för framtida utveckling. Det får FutureNet att kännas stabilt som ett berg.

FutureNet samarbetar bl.a. med FN m.fl. om att minska världssvälten och rädda regnskogen.

Var får då FutureNet sina pengar ifrån? Internetreklam är en jättebransch. Flera miljarder dollar dagligen! Där och från en del annan försäljning online + t.ex. bilar. Detta ger oss som är med o delar på pluringarna, mycket goda möjligheter att förbättra våra liv och leva upp till våra drömmar.

Vad drömmer du om att göra? Kan FutureNet hjälpa dig att växa upp till dina mål?

Frågor? Intresserad? Bra! Släng iväg ett mejl, eller nåt. Då kommer jag att hjälpa dig att komma igång.

Ha det goast!
/Berra (berrarz@yahoo.se)