En kort medlemsnotis april 2021

Trots stiltjen i vår verksamhet kan vi hälsa nya medlemmarna Lars Smeds och Kim Johansson välkomna.

Vi vill påminna om årsmötet onsdagen den 5 maj kl 18.30 vid klubbstugan. Det kommer att hållas utomhus.

Mopperundan 8 maj 2021. Start från klubbstugan kl 11, samling kl 10. Föranmälan behövs inte.

Vi hoppas att vi närmar oss slutfasen av coronarestriktionerna och att allt fler av våra medlemmar efterhand känner sig tryggare. Vi planerar inga ytterligare aktiviteter på kort sikt men ser fram mot att vi fr o m nu ska kunna träffas utomhus vid klubbstugan när vädret är tjänligt. Vi visade i höstas att det med normal försiktighet gick bra att hålla distans.

Vi återkommer med nytt medlemsbrev inför sommaren. Vi kan inte nu bedöma om vi får nöja oss med klubbträffar i Brunnsparken eller om det är möjligt att ordna andra sommaraktiviteter. Till hösten hoppas vi att det åter ska bli möjligt med gemensamma utflykter och inomhusmöten i klubbstugan.

Vår ordförande Hasse Fredriksson meddelar att vi har en ny firma som ger oss rabatt: Micke Marin. Båt o Mc. Adolfsbergsvägen 4. Är väl mest inriktad på enduro o cross. Kedjor, tändstift o bromsbelägg. Utför oxå rep o service. Men tar hem det mesta inom MC. Vi får 10%.

Anders Tenor 
har skapat en egen hemsida med mycket utförligt innehåll om hans yrkeskarriär och ORY-verken samt en del om flyg och motorsport. 

Gå in på www.tenor.se om du vill kolla. Tryck på rubrikerna i överkanten fört att se de olika avsnitten. 
http://www.tenor.se/