« Köpa musik via nätet | Startsidan | Expo klär av SD »

14 juni 2004

Otrogna hängs ut

Susan Hughes tröttnade på alla otrogna män hon mött. Två killar i rad hon haft förhållande med visade sig vara gifta. Bad luck skulle jag säga och gå vidare med livet. Men hon startade hon en hemsida där hon och andra kan lägga ut otrogna flick- och pojkvänners namn och bild för att hämnas sina oförrätter, eller som det påstås informera och varna andra. Men frågan är om inte det hela bara var en affärsidé från start till mål? Det kostar pengar att bli medlem, sidan har gått och blivit kommersiell med andra ord. Det finns säkert många människor som betalar. Svikna, arga och ledsna – vilket man ofta blir om någon man älskar är otrogen. Men är det rätt sätt att hänga ut de som varit otrogna på nätet?

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 14, 2004 06:44 EM

Kommentarer

Jag träffade en man för ett tag sen och trodde att det var riktig kärlek även från hans sida. Han sa aldrig att han var gift och han sa att han älskade mig och visade det på alla sätt och vis. Inte förrän jag var allvarligt förälskad och mina barn också fick träffa honom. Och jag har inte varit en mamma som tar hem olika killar. Strax efteråt fick jag ett brev från hans fru där hon talade om vilken dåliga människa jag var och att jag inte ens ska försöka inbilla mig att han älskade mig... Djupt sårad skickade jag brevet och även ett nakenfotografi på honom till hans arbetsplats... Jag hade aldrig trott att jag skulle kunna göra ngt liknande, men smärtan var outhärdlig och jag var tvungen att göra honom illa tillbaka...

Skrivet av: Sussie datum: juli 10, 2004 10:49 FM

Å andra sidan skulle vi ju kunna låta dem "arbeta" i det tysta istället...vilket jag anser är värre än att folk vet vad de har gjort.

Skrivet av: Daniel Olovsson datum: juni 15, 2004 10:42 FM

Nej, att hänga ut dem är inte rätt sätt. Tycker du att vi ska hänga ut bilder på Konsums anslagstavla också?

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 15, 2004 05:47 FM

Låter som vilken moralpolis som helst.

Skrivet av: magnus stahre datum: juni 14, 2004 11:49 EM

Att missbruka den här sortens siter är tämligen enkelt som du säger men om man kan hålla dem seriösa (vilket är praktiskt taget omöjligt om inte den som ska hängas ut ger sitt medgivande, och vad är oddsen till det?) Pedofiler och våldtäktsmän borde få ett ofrivilligt könsbyte som tack för deras "insatser". De borde definitivt hängas ut om några.

Skrivet av: Daniel Olovsson datum: juni 14, 2004 07:09 EM

Men tänk om någon tar en bild på dig och hänger upp bara för att djävlas och skriver något skit om dig.

Alla sådana här sajter kan missbrukas.

Vart ska gränserna gå?

Hänga ut pedofiler?
Snattare?
Våldtäktsmän?
Rattfyllerister?

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 14, 2004 06:56 EM

Jag anser att det är rätt att kunna visa upp vilka som inte kan hålla "fingrarna-i-styr". Inte med adress och personnr men dock med namn, stad, land och bild som är svårare att spåra vidare.

Skrivet av: Daniel Olovsson datum: juni 14, 2004 06:50 EM