« Bloggtreklöver 10 | Startsidan | Virustomtar »

4 december 2004

Akvarium och brasa på DVD

En stycken DVD Fireplace och en DVD Aquarium beställde jag i går. Jag har alltid velat ha ett akvarium, nu kan jag ta fram det när jag känner för det. Vedkamin har jag hemma i kåken, men det kan vara kul att en artificiell sådan också.

Skapa rätt stämning med DVD Fireplace. Du kan nästan känna värmen när brasan glöder och sprakar i din TV. Sätt bara in DVD:n i din spelare, välj mellan klassisk musik eller naturliga brasljud och luta dig tillbaka och njut.

Tänk dig ditt eget akvarium utan att mata fiskar, rengöra eller någon form av underhåll! DVD Aquarium förvandlar din TV till ett realistiskt akvarium. Förutom de naturliga akvarieljuden kan du välja att lyssna på avslappnande musik.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 4, 2004 11:17 FM

Kommentarer

Tråkigt att akvariefilmen inte kanske är så bra. Men jag för se sedan när de kommer :). Bättre med några fiskar i TV:n än inga alls?

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: december 5, 2004 08:00 FM

Eldstad filmen är riktigt bra. Det finns två olika typer av eldstad att välja. Den ena är glöd och lite eld, och den andra får du se själv. Jag vill inte avslöja filmen. Men knastret från elden är naturtroget och säkert inspelat med en bra mikrofon.

Akvariefilmen kunde vart mycket bättre och den var jag inte alls nöjd med. Men det följer med en lite underhållande extra material till den.

Skrivet av: Mattias Ahlström datum: december 5, 2004 12:14 FM

Finns det ingen DVD med artificiell sömn på? Tänk att sova fast man kan göra nytta. Ständigt utvilad :)

Skrivet av: Claes datum: december 4, 2004 05:10 EM