« Alla goda ting är tre | Startsidan | Vintern är här. Vad förvånande? »

26 november 2005

Catwalk och krashad bil

På väg hem såg jag denna bil i går och när jag passerade i dag så tog jag ett kort. Tankarna far? Vad har hänt? Blev någon skadad? Är det samma knarkargäng som härjar på bygden som demolerat bilen bara för skojs skull? För där den stod fanns inget tecken på en krock eller någon bergvägg som kan förorsakat dessa skador. Nyfiken? Njae, mer att tankarna for sina egna vägar.

Vad har hänt?

Undrar hur den här mattan ser ut i snöslasket i dag?

Röda mattan

Jag gick på Biblioteksgatan och förundrades över denna röda matta. Jag lät min fantasi flöda och för några sekunder låtsades jag gå på catwalken :). Att den röda mattan låg där för min skull enkom. Att så lite kan roa en så mycket? Men vad tråkigt livet skulle vara utan fantasi och föreställningsförmåga?

// Annica Tiger

Annica Tiger november 26, 2005 11:35 FM

Kommentarer

Det man kan vara säker på är att vederbörande behöver en ny bil efter en sådan krasch...

// Lite reklam bortklippt //

Tack för en mkt bra HTML-guide, Annica, den har jag haft mkt nytta av genom åren, bra att du träffar så högt i sökmotorerna när man glömt den exakta sökvägen till din sajt, bra jobbat.

MVH
/Erik

Skrivet av: Erik datum: december 6, 2005 12:01 FM

Ja , den vanligaste dödsorsaken för de som trashar sig fram med crystal meth Amphetamines är att somna bakom ratten. De bor som de elakingar de är ofta i bilar eftersom de är paria att spotta varje snuskifikation den livsfriktionsberövade medeklassen sunkar ihop mellan öronen. Ja, de äro ena illbattingar dessa knarkokriminella!! De avlider avsikligt under tyngden av blott en till tre karlaknän i skulderbladen.Ja, det stackars polisbefälet tvingas sitta trettio minuter och sammanfatta det vid DATAN.
Sedan kanske nån pinko ny åklagare, med gayfrisyr,läderjacka och luktar hazelwood,vill utrteda om smutsindividen faktiskt hade två pungkulor INNAN atacken på på polispatrullen (ja,han stod i ett trapphus för värmen och de reko poliserna påpekade att barn fanns på 12e våningen och de tog skada av at pariaknarkare var i samma luftrum etc!
knarkarstyggingen garvade rejält inför den teorin och vek sig dubbel med armarna mot hållet."han har ett vapen" och de gjorde som alltid och tryckte på för 30 timmar/vecka HårdGYM ,fulla muggar.
"Tror du inte narkotikahajen dog avsiktligt bara för atyt skada kollega Måårdh?!!" Lyckligtvis skrev rättsläkaren rutinerat "plötslig narkomandöd" (detta är inget skämt,4-5 fall/år,Osmo Vallo kanske är bekant tex)
Den diagnosen äro endast framforskad i swedonia och när folkhälsoinstitutet,socialstyrelsen och flera departemant beställer rorskning för 50-60 miljoner kan man givetvis räkna med forskarnas integritet!!
Men forskarna kan ju inte annat än sikta mot vad som är Switdjotdisk ärkesanning "knark är bajs" och se om det inte via statistikdatabaser och 45 interwiever av arbetslösa arbetare går att påvisa att cannabis dödar via blotta åsynen.(300 000 rekreations hampaister är i den korupta lagens ögon ständigt kriminella då spår spåras veckor efter pufferiet.Medan alla poliser,åklagare.insatschefer,konstaplar och säkerhetstjänst har har carte blance i rättsmaskinen.Den maskinen har ett särdeles
schysst smörjmedel;'kåranda och kollegialitet'.
HURRAS HURRA för Bodström som visar att han pallar för en frostnatt som kårkollegeialt vill införa fri avlyssning med eller utan vare sig brottsmisstanke eller underbygda indicier.Som att vara MUSLIM. tex. De skrämmer folk,"de undergivna"
"ja,se bara vad fula bråtar med skor det alltid är utanför deras snubbiga körka,fredagar." det sa tandläkarstudenten amatöradiooperatören Vicktor Fukthträh.
"jävvla kamelknullare" spirituellt utrop av local drunk-skåne/norrland när Amerikanske presidenten sa "They hate us for our freedom,they are evildoers just evil!"
Ja, jävvlar!
hej på sig!!
jimjimblund

Blogg:
THE TENTHOUSEND THINGS

Skrivet av: jimjimblund datum: november 29, 2005 02:32 EM

"uthängda våldtäktsmän"
Jag hittade
Annica Tigers Blog: Uthängda på nätet
som leder till
http://www.tiger.se/blog/archives/000964.html
men som finns under
http://www.tiger.se/blog/archives/2004/08/uthaengda_p_naetet.html
men det var inte om våldtäktsmän precis.
Jag bytte system med adresser när jag uppgraderade, men det ska finnas redirect så det måste jag kolla upp.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: november 29, 2005 08:41 FM

Hej Annika, det finns en konstig länk till dig på intressant.se om "uthängda våldtäktsmän"som inte leder någonvart. Har det blivit något trassel?

Skrivet av: ab datum: november 28, 2005 06:31 EM

Tänk om alla större gågator kunde ha röda mattor nu i jul när vi spenderar så mycket pengar i affärerna som en uppskattande gest?

Skrivet av: Tant Monica datum: november 27, 2005 10:16 FM