« Bloggtreklöver 118 | Startsidan | Error 403 »

11 februari 2007

Nakenchock? Snacka moralpanik!

Rubriksättningen ”Årets första nakenchock” förvånar mig, samtidigt som det inte gör det. Numera är det så vanligt att rubriksätta på detta sätt, fast det ofta inte är relevant.

The Arks Ola Salo tog av sig på överkroppen mot slutet av låten och var förövrigt lättklädd. Men nakenchock? Hade han strippat helt hade jag kunnat köpa rubriken.

Jag har nu sett två deltävlingar och jag är lika förvånad varje år. Av så många inskickade bidrag är de som valts ut de bästa? Hur låter de som inte valts ut undrar jag faktiskt. Jag tycker inte ens att många av de som nu tävlar håller måttet.

Inte för att jag är något schlagerproffs, men jag kan i alla fall höra om en låt är bra och håller måttet. Det har många inte gjort. Än är spektaklet inte slut :).

Andra bloggar om:
och

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 11, 2007 11:42 FM

Kommentarer

Jag tycker inte att man skulle kalla det Ola Salo gjorde för en nakenchock.. Jag tycker att låten och framträdandet var bra. Jag skulle inte kunna klaga på att det var dåligt att han tog av sig shortan, det kan man väl inte kalla nakenchock eller ?
Kram Ninni

Skrivet av: Ninni datum: mars 11, 2007 09:05 EM

Lisa - ett tips vore ju att lägga in urlen till din blogg i fältet URL: så kanske en och annan klickar på länken.
Om du kikar under den lilla annonsrutan på startsidan så finns det en länk till tips för hur du ska få lite mer besökare. Pinga och lista dig på olika sajter osv.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: februari 11, 2007 06:09 EM

Kul att du skrev om den s k nakenchocken i Melodifestivalen. Jag tyckte att det var bara patetiskt
när den klene Ola Salo tog av sig skjortan. Vad trodde han? Skulle tjejerna svimma, eller? Han såg mycket trevligare ut i skjortan, jag tycker han liknar Carola. Melodierna fastnar inte heller i minnet eller är trallvänliga. Men vad som går hemma i Europa i år är ju svårt att sia om. Vad jag irriteras av är fotograferna som låter de medverkande stå uppe i taket och sjunga osv. Men blir yr i huvudet av alla snabba olika kameravinklar.

En sak jag skulle vilja fråga om. Hur får man folk att läsa man vad bloggar. Jag har bara haft några besökare sedan mitten på januari. Två kommentarer, trist tycker jag.

Hälsningar
Lisa

Skrivet av: Lisa datum: februari 11, 2007 06:05 EM

Nej, det krävs inte mycket för att skapa en "nakenchock" nuförtiden. Funderar på att gå till ICA barfota, i syfte att skapa årets andra nakenchock. "Herregud, han visar fötterna! I Januari!" :-)

Skrivet av: Robert datum: februari 11, 2007 05:30 EM

Den rubriken är fånig, speciellt i DN. Var nyss ute och passade då på att plåta kvällstidningarnas rubriker på löpen... Suck!

Skrivet av: Jinge datum: februari 11, 2007 01:13 EM