« Skräck för terrorister | Startsidan | Köpa aktier i Google? »

26 juli 2004

Nya som pingar Weblogs.se

Nu var ju Weblogs nere ett bra tag, men inte minns jag att det var en massa bloggar typ http://www.sportquiz4u.com/, http://www.foxcorp.org/ och http://hundredacres.com/ som pingade Weblogs? Eller är det bara jag som inte lade märke till dem? Nu såg jag att det förs en diskussion om detta.

Chadie har haft tankar på att skapa en förening eller liknande som tar ansvar för Weblogs. Jag tyckte det var en bra tanke, men ville invänta att sajten kom igång. Det kanske inte är en så dum tanke egentligen när det kommer till kritan. Vem ansvarar för Weblogs nu? Eller rättare sagt vem har tid att göra det?

Det finns mycket man kan göra med sajten, om bara initiativ, ork, intresse och ideér får blomma ut. En mailinglista är på gång vad jag har förstått.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 26, 2004 05:34 EM

Kommentarer

Jag kan förstå att du undrar. För innan fanns inte alla underliga bloggar med, nu ser det bara rörigt ut. Visst är Sweblogs variant med visade rubriker bra och det borde gå att införa på Weblogs, i alla fall själva rubriken på inlägget. Det underlättar för att se om det är något som intresserar en själv.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juli 27, 2004 04:53 FM

Jag som inte ens var med innan weblogs.se tillfälliga försvinnande har lite svårt att förstå varför alla verkat så otroligt angelägna att få tillbaka tjänsten. Nog för att man kan bestämma vilka bloggar man är intresserad av att bevaka – men oj vad jag saknar inläggsrubrikerna! Tycker att Sweblogs funkar bättre för att snabbt skanna igenom flödet och som om något verkar intressant.

Skrivet av: Pierre datum: juli 26, 2004 08:00 EM