« Stalking | Startsidan | Buy nothing day »

20 november 2007

Behandlingen har startat

Jag var lycklig i öknen. Just nu är jag inte lycklig. Jag har frossa och mår allmänt dåligt av sprutan jag fick i går och tabletterna jag ska äta 2*2 per dag gör sitt till misstänker jag och hur jag kommer att må i fortsättningen under dessa 22 veckor vete gudarna. Är detta bara början? Det lät inte så lovande när sköterskan rabblade upp vad som komma skall, illamående, håravfall, supertorr hud, risk för depression, självmordstankar, personlighetsstörningar och lite annat smått och gott. Men jag orkade inte lyssna, jag får ta en dag i sänder. Det vore ju maximal otur att drabbas av ALLT detta. Men jag ska inte klaga. Det finns de som har det sämre. Jag får leva på mina minnen från min resa. Jag har lagt upp några bilder under Dagens bild.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 20, 2007 08:20 EM

Kommentarer

Läst din blogg till och från i många år nu, alltid givande att få ta del av dina sunda åsikter och klarsynta tänkande. Jag håller tummarna för dig att du slipper de jobbiga biverkningarna och att behandlingen i övrigt fungerar bra!

Skrivet av: Nannis datum: december 1, 2007 11:51 FM

Så trevligt att du är tillbaka Annica. Har saknat dig. Roger

Skrivet av: Roger datum: november 28, 2007 09:01 EM

Har träffat många människor med ditt problem,eftersom jag arbetar med just det här(nej jag är ingen läkare)som undersköterska , och jag önskar att det fanns nåt sätt att göra det här lättare för dig.Men håll ut och sök styrka hos dina vänner, det är NU du behöver dem.Det är antagligen den bästa medesinen,omge dig med justa vänner med possitiv energi och mycket glädje.Det är "the strongest medecin there is".
Kram och lycka till L

Skrivet av: lisa datum: november 27, 2007 04:18 EM

Leva som vanligt, äta ofta och mycket fett i samband med intaget av tabletterna. Det var det enda. I samband med sprutan ska jag ta varje vecka ska jag ta två alvedon för att dämpa febertoppen som kommer som med ett brev på posten.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: november 23, 2007 02:40 EM

Kan de bara rabbla mörka konsekvenser av medicin Fick du inga råd om hur du hanterar dessa biverkningar?

Skrivet av: Tompa datum: november 23, 2007 09:06 FM

Inga hälsopreparat - det är inte bra sa de. 22 veckor går fort, hoppas jag :).

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: november 22, 2007 02:38 EM

Vilka fina bilder!

Håller tummarna för dig - det blir en pärs men det går över. Får du depressiva tankar så vet du att det är medicinen som talar. Kram!

Skrivet av: ab datum: november 21, 2007 10:34 EM

Vi hoppas väl alla, som läser din blogg, att du inte ska drabbas av värre biverkningar, än dem du ju tuvärr redan har fått. Så får du för övrigt leva på tanken på att det blir bättre igen när behandlingen är över, efter de 22 veckor du talar om.
Sköt om dig och tänk på att vi är många som behöver dig :-).

Skrivet av: Kerstin datum: november 21, 2007 09:00 EM

Läser ofta din blogg. Och idag läser jag om din påbörjade behandling. Jag hoppas innerligt att du kommer igenom denna utan tuffa bivärkningar. Det är du helt enkelt värd.

Skrivet av: Lars datum: november 21, 2007 07:42 EM

Jag rekommenderar inte kostråd som förstärker immunförsvaret - det är det som är det stora problemet för många. Till exempel borde alla hälsokostpreparat förbjudas.

Skrivet av: Jontas datum: november 21, 2007 05:19 EM

Inte för att jag vet något om dig, utöver det som står i bloggen, så har jag tidigare rekommenderat en annan Annika, nämligen dr Annika Dahlqvist. Kanske "botar" hennes kostråd inte alls alla sjukdomar, men faktum är att hennes kostråd, bland annat, stärker immunförsvaret. Inte så illa i sammanhanget, då många "elaka" celler lever på "socker". Jag vill uppmana dig och alla andra att ta del av hennes kostråd. (Sök på hennes namn i google.se)

Skrivet av: Kvinnlig 40-talist datum: november 21, 2007 11:08 FM

Hoppas allt går bra för dig Annica.

Skrivet av: Claes datum: november 21, 2007 09:44 FM

Jag håller tummarna. Du är ju en fighter, så behandlingstiden klarar du nog bra.

Skrivet av: Brittis datum: november 20, 2007 10:51 EM

Behandlingen är i princip den samma som jag fick för min du vet vad. Jag hade influensaliknande känningar (huvudvärk, illamående, frossa) varannan dag (efter varje spruta) i fyra år. Och jag "njöt" trots eländet eftersom jag tänkte "så illa som det känns måste det göra stor nytta". *kram*

Skrivet av: Jontas datum: november 20, 2007 08:48 EM