« Förtydligande | Startsidan | På väg uppför på sinuskurvan »

15 april 2008

Nu funkar bredbandet

Många veckors väntan på installation av bredbandet är nu över. Att det ska ta sådan tid för att flytta bredbandet när telefonen gick att installera direkt. Samma hus, bara några trappor upp och sådan skillnad. Jag har inte orkat tuta runt med vanligt modem under tiden jag väntade på att bredbandet skulle komma igång. Men nu är väntans tider över. Men så sitter jag här och undrar, vad ska jag göra? Hämta hem alla tusentals mail till och börja med, men sedan? Jag hoppas intresset och inspirationen kommer med tiden. Ska jag vara ärlig har jag inte saknat Internet speciellt mycket under dessa veckor jag varit utan.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 15, 2008 11:58 FM

Kommentarer

Det kan vara skönt att ta nån veckas ledigt från internet ibland. Nu närmar vi oss den tid då det passar extra bra att bara sitta ute och lyssna på koltrasten om kvällarna. Gör det!

Skrivet av: Hon som räddade världen datum: april 18, 2008 09:42 EM

Förvåna dig inte över detta med bredband. Vet folk som flyttat bara en våning ner i en hyreslänga och det har tagit 6 månader att koppla in detta så kallade bredband. Vet i 17:on vad företagen har för sig. Men servicen är på en nivå under 11034 meter. Det är i Marianergraven, och där finns inget bredband. Precis som när man själv vill ha det inkopplat.

Skrivet av: Claes datum: april 18, 2008 06:34 EM

Skönt att läsa att det går på rätt håll.
Bra så. Var rädd om dig!

Skrivet av: AnnA datum: april 16, 2008 03:30 EM

Jag har förstått att du behövt din tystnad för att hämta andan och landa. Hoppas du känner att styrkan börjar återvända nu.

Skrivet av: Brittis datum: april 16, 2008 02:42 EM

Åsa - Ja, jag trivs bra i nya lägenheten, fast det tar sin tid att få den ren och allt är inte klart, men jag tar lite i taget.

Brittis - Min tystnad beror på att jag har varit med om så mycket rent privat, saker jag inte kunnat skriva om (kanske senare när jag fått distans till det hela), saker som sugit musten ur mig. Men nu hoppas jag att det är över, ta i trä.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: april 16, 2008 08:55 FM

Roligt att se att du skriver igen.

Finns ju annat att inspireras av än nätet, som väl är!

Hoppas att du trivs bra i nya bostaden!

Skrivet av: Åsa datum: april 16, 2008 07:08 FM

Oh, så skönt att se dig aktiv på nätet igen! Jag har undrat så över din tysnad.

Skrivet av: Brittis datum: april 15, 2008 10:15 EM

http://www.tiger.se/board/messageboard.php
är ett utmärkt forum för frågor som dessa.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: april 15, 2008 01:13 EM

Hej Annica, jag håller på att bygga en sida i frontpage å har ett jätteproblem ....allt funkar bra i början att skapa index fil med länkade pagesidor till den. Sedan laddar jag upp sidan med FTP Cute å sidan fungerar som den ska. Men när jag går in & ska omarbeta mina pagesidor & index fil & sedan spara så växer filerna det dubbla var gång jag sparar ?? När jag tittar i koden så är det ju bara text... som normalt skulle ligga på ca 10-20 kb men har växt till 1mb ibland innan jag fått slänga min index.html fil plus dom andra page htm filerna & börja om från början igen....är så trött på det här nu .......

Snälla hjälp mig hitta en lösning // En förtvivlad Danne

Skrivet av: Danne datum: april 15, 2008 12:59 EM

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?