« Typealyzer | Startsidan | Jag behöver ingen dildo! »

16 mars 2008

Flytten snart klar

Flytten är avklarad, tack vare ett gäng från mailinglistan Trafik som kom förra helgen och hjälpte mig att bära böcker och andra tunga saker. Tusen tack. Än finns det människor, som inte ens träffat mig personligen, som ställer upp om det gäller. Jag är av den typen att jag sällan ber om hjälp, så är jag uppfostrad - men denna gång insåg jag att jag måste be andra om hjälp. Det var inte så svårt. Fast det satt långt inne.

Jag hade aldrig fixat flytten själv, eller rättare sagt orkat. Tyvärr kröp alla mina okända husdjur fram och nu har jag blivit sjuk av allt damm som beckat ihop mina lungor. Så är det när det är trångbott, dammsugaren når inte alla dammråttor. Dammet har formligen yrt här nere. Jag har hostat och nyst mig nätterna igenom, men i natt så kommer jag att börja sova i den nya lägenheten.

Lägenheten dit jag flyttar nu var inte städad, så nu har jag att göra......i framtiden någon gång när orken faller på. Jag hatar att städa, i alla fall efter andra. Egentligen är det djävligt fräckt av hyresvärden att inte kolla städningen efter flyttande hyresgäst (allrahelst om den använts som evakueringslägenhet tidigare) innan uthyrning till ny hyresgäst. Men det var plötsligt så bråttom, så bråttom att jag misstänker att de ville slippa betala för en flyttstädning.

I dag kommer min kära syster och hjälper mig med det sista.

// Annica

Annica Tiger mars 16, 2008 7:34 FM