« september 2010 | Startsidan | juli 2013 »

13 oktober 2010

Dags att runda av?

Jag fick ett mail för ett bra tag sedan och det har legat kvar i inkorgen. Det väckte många tankar hos mig och sådde ett frö.

Nu har jag bloggat sedan augusti 1997 och det börjar kanske bli dags att runda av? Det finns så många andra som har mer att ge. Bloggosfären bara växer och växer. Det är kanske som mailskribenten skrev att jag givit mycket, men vetesjutton om jag har så mycket kvar att ge via bloggen.

Livet är det som händer runt omkring en medans man försöker strukturera och planera det.

// Annica Tiger

<citat>
Hej Annika T!

Jag tillhör en av dem (kvinna 50) som för många år sedan köpte boken Nyckeln till din egen hemsida på Internet  av Dan Josefsson. Jag följde nästintill även maniskt din dåvarande aktuella fullproppade sida med html osv.

Kortfattat, så råkar jag glida in på din blogg idag och inser att du blivit sjuk på något vis!

Jag vill bara skicka en hälsning såhär och trots att JAG inte trivs så gott i total värme så önskar jag för din skull att de 28 graderna blir kvar åtminstone i DIN närhet så att du slipper frysa!

Var rädd om dig och var fullständigt medveten om att du under så många år givit så mycket härute... av dina kunskaper insikter, tankar krafter, allt ur dej själv! (jag är en av dem som skriver dej mej sej istället för dig mig sig)

Jag önskar dej lycka till och känn inget tvång att besvara detta email, bara var där du är!
<slut citat>

Annica Tiger 4:49 EM | Kommentarer (26) | Google

4 oktober 2010

Jobba, äta och sova

Tiden bara rusar iväg och jag med den. Jobba, äta och sova.

// Annica Tiger

Annica Tiger 6:51 EM | Kommentarer (4) | Google