« Valborgsfirandet | Startsidan | Full kareta »

4 maj 2008

Sanningens ögonblick

Åter ett program jag nu förstått att det inget gör att jag missat. Jag köpte Aftonbladet i dag, vilket numera inte alls tillhör mina vanor längre. Där fick jag läsa om programmet Sanningens ögonblick och jag fattar inte poängen med själva programidén. Sanning och konsekvens? Varför ställa upp i något sådant dito program? Visst ska man hålla sig till sanningen, men vilka djävla underliga frågor deltagarna tycks få. Vad är vitsen med dessa frågor? Att provocera fram sanningen för att folk ska gotta sig i eländet?

Programledaren Pontus Gårdinger inledde förhöret med Linus i torsdagens avsnitt då han bland annat fick frågorna om någon av hans vänner har snyggare flickvän än han själv har, och om han önskar att hans flickvän skulle ha silikonbröst. Linus svarade ja på båda frågorna.

Jag förstår att flickvännen bröt ihop. Är de eller kommer de att fortsätta vara tillsammans? Jag skulle nog inte kunna tänka mig att vara ihop med någon som inte sagt till mig öga mot öga hemmavid, att han föredrar silikontuttar eller att han tycker att hans vänner har snyggare tjejer. Än mindre skulle jag acceptera det om han sade det i TV framför mina ögon.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 4, 2008 4:10 EM