« MT visavi WP | Startsidan | Konstiga sökningar på bloggen »

3 mars 2014

Mobilt Internet

Jag har en sådan dålig uppkoppling så det är helt otroligt. Undra om jag kommer att kunna köra i 100 dagar oavbrutet eftersom mitt Internet inte tycker om just det där med oavbrutet. Det krånglar och lägger bara av. Koppla upp - inget händer. Koppla ned och koppla upp igen - inget händer. Mobilt Internet var nog en god tanke, men det har visat sig vara rena rama katastrofen då det krånglar hela tiden. Visst, det är dålig täckning generellt i detta hus även för mobiler. Men Internet har ju fungerat klockrent tills för ett par månader sedan då det blev så mycket sämre. Jag har fått ett nytt modem och nytt simkort, men det verkar inte vara det som felas. Trött är i alla fall förnamnet. Man kanske skulle skaffa fast uppkoppling, men de senaste åren har det inte varit prio ett.

Annica Tiger mars 3, 2014 6:00 FM

Kommentarer

Jag lider med dig, sitter själv på en ADSL anslutning som krånglar så fort det bli töväder. Men trådlöst är djävulens påfund och jag skulle inte kunna byta till det som primär lösning.

På landet kör vi en sånhär http://www.dustin.se/product/5010600364/option-globesurfer-router-iii-14-4-mbps-hspa/ med en stor riktantenn på, fungerar bra. Kanske skall du titta på detta paket: http://www.dustin.se/product/5010780933/huawei-e5372-4g-router-olast-poynting-xpol-adapter/ som ger dig både en antenn och en smidig mobil router som du kan plocka med när du är på språng.

Kul att du kommit igång med #blogg100 iaf, du hamnade på min lista över bloggar att hålla reda på - http://veracity.se/blog/2014/03/700-deltagare-blogg100/

Skrivet av: Niklas Wikman datum: mars 3, 2014 8:54 FM

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?