« mars 28, 2005 | Startsidan | mars 30, 2005 »

29 mars 2005

Reklam på bloggen

Inspirerad av bland annat Stationsvakt och andra har även jag lagt in några Google Adsense-annonser, men inte på första sidan. Det som kan bli intressant är att se vad som visas. Ett inlägg om Islam visade reklam till svenska kyrkan. Rolig kombination. Det är bara ett test. Funkar det ej, känns det inte bra eller det kommer massa pillertriller-länkar tar jag bort det.

// Annica Tiger

Annica Tiger 5:36 EM | Google

För fet för TV?

Go, glad och rund.
Go, glad och smal.
Go, glad och ful.
Go, glad och vacker.
Go och glad, med stora silikontuttar.

Det spelar väl ingen roll hur folk ser ut, bara de är trevliga, goa och glada (såvida de nu inte som skådespelare ska gestalta motsatsen) och medverkar i bra TV-program eller som i fallet nedan, leder ett bra TV-program. För min del får folk i TV även vara griniga och sura. De kan få vara hur som helst. Jag, som betraktare, väljer genom att använda fjärrkontrollen. Nu råkar jag gilla "Så ska det låta" och jag störs inte av att programledaren är lite rund om magen.

Peter Harryson är för tjock för att leda "Så ska det låta". Det anser kolesterolforskaren Carl Gustaf Carpel. – Tjocka människor i tv ger fel signaler, säger han.

Och?
Fel signaler?
Till vem?
Till vilka?

Vårt samhälle består av olika människor. Smala. Tjocka. Fula. Vackra. Gamla. Unga. Barn. TV:n ska, förhoppningsvis, spegla vårt samhälle. Det finns plats för alla. Denna utseendefixering gör mig rent ut sagt förbenad.

// Annica Tiger

Annica Tiger 2:55 EM | Google

DN - betala tillbaka

DN - betala tillbaka

Ett genmäle hade varit mer klädsamt att DN
gett plats för, istället för att ta emot annonspengar.
Läs mer om detta......här!

Annica Tiger 10:32 FM | Google

Annandagar

Annandagar börjar få en dålig klang. Annandag jul 2003 var det en stor jordvävning i Iran. Annandag jul 2004 var det en stor jordbävning, som orsakade en Tsunami. Ingen kan ha missat den.

Annandag påsk (i går) kom ytterligare en jordbävning i samma område, men dock har ingen Tsunami inrapporterats än. Flera tusen har förmodligen omkommit i jordbävningens epicentrum, Niasöarna. Ett redan hårt drabbat område.

Minst tre städer har raserats i den jordbävning på upp till 8,7 på Richterskalan som i går kväll skakade Indiska oceanen väster om den indonesiska ön Sumatra. Ett indonesiskt katastrofcenter uppger att omkring 1.000 människor dog på Niasöarna.

// Annica Tiger

Annica Tiger 8:19 FM | Google

Bloggtreklöver 39

Mera coz åt folket

VadSkaDuBli?

Bisonblogg

Maila gärna tips om andra bloggar du vill se på denna lista.

// Annica Tiger

Annica Tiger 7:04 FM | Google